Hvor ligger vi / Hvem er vi

Kontakt information

Finsensvej 39b

2000 Frederiksberg

OBS OBS: Indgang hos Labori Fodterapi


Max Wettendorff - 28262626    Kontakt@frb-sportsmassage.dk


    Åbnings tider: Se booking

Kontakt formular

 
 
 
 
 
 

Hvor ligger vi

Hvem er vi

Max Wettendorff


Jeg er 40 år og bor på Frederiksberg med min kone Christine og har i alt tre børn, heraf er en af dem stadig hjemmeboende.


Jeg er Socialpædagog og arbejder med socialt udsatte mennesker.


For et par år siden blev jeg morfar i en tidlig alder og en del af min fritid går med at bruge tid på mit lille barnebarn.


Jeg er desuden frivillig i Frederiksberg Boldklub - og har været det i mange år efterhånden, og i flere forskellige funktioner og roller, både på træner- og lederplan. Senest har jeg kastet mig over ungdomsformandshvervet, hvilket er en stor udfordring for mig.

Søren Christoffersen


Jeg er 45 år, bosiddende i Vallensbæk, har to voksne børn og en sød kæreste i form af Christina.


Jeg er tømrer hos entreprenørfirmaet Einar Kornerup og har været det i en del år.


Min fritid går blandt andet med at cykle, hvor jeg er tilknyttet projekterne Team Rynkeby og har cyklet to gange til Paris, ligesom jeg har været med omkring Team Giv Håb, der støtter organisationen Børn, Unge & Sorg.


Jeg er endvidere skydeinstruktør i Hvidovre Skyttekreds for unge mennesker mellem 8 og 20 år.

Frederiksberg Sportsmassage


Vi har til huse på Finsensvej 39B, på Frederiksberg.


Vi er to mænd, i det vi hver især påstår, er vores bedste alder, der sammen har valgt at åbne Frederiksberg Sportsmassage med en overordnet vision om at hjælpe andre mennesker med blandt andet forebyggelse af skader og optimere deres restitution.


Vi ønsker at udleve vores drøm om, at drive en selvstændig klinik og har valgt at starte op sammen i en fælles klinik, således at vi er sikre på, så ofte som muligt, at kunne tilbyde ledige tider til behandling.


Vi er begge færdiguddannet på det samme hold, via Sportskropskolen, Danmarks førende skole indenfor Sportsmassage- og Sportsterapi.


Vi eksaminerede i december 2016.


I løbet af 2017, hr vi begge taget en overbygningen af Sportsmassør-uddannelsen og videreuddannet os til Sportsterapeuter.


Med Venlig hilsen


Søren og Max

Frederiksberg Sportsmassage

© Copyright 2015. All Rights Reserved.